Πλεονεκτήματα

Γιατί Parky

istock 155437201
krassen icon

Μια βιώσιμη επιλογή

Το ξύλο είναι πολύτιμο. Επομένως το χρησιμοποιούμε με φειδώ: εμείς χρησιμοποιούμε μόνο ένα λεπτό στρώμα ξύλου για την επάνω επιφάνεια. Με αυτόν τον τρόπο χρησιμοποιούμε 25 φορές λιγότερο ξύλο από αυτό που απαιτείται για την παραγωγή του μασίφ παρκέ. Κάθε δέντρο που χρησιμοποιούμε προέρχεται από δάση βιώσιμης διαχείρησης. Επίσης παίρνουμε το 100% της ενέργειάς μας από ανανεώσιμες πηγές όπως η ηλιακή και η αιολική ενέργεια. Τέλος, το πριονίδι και τα υπολείμματα ξύλου από τις εγκαταστάσεις παραγωγής μας χρησιμοποιούνται για την θέρμανση του χώρου κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Για εμάς, το μέλλον είναι σε ένα κόσμο ουδέτερο απο CO2.

foto bos origineel shutterstock 174520748 1
waterproof icon

Αληθινό ξύλο

Νιώστε αληθινό ξύλο. Κάθε δάπεδο Parky έχει επάνω του μια στρώση από πραγματικό ξύλο, είτε απο δρύς είτε απο καρυδιά. Ακριβώς όπως ένα μασίφ ξύλινο πάτωμα, δύο σανίδες δεν είναι ποτέ ίδιες. Μια όμορφη φυσική εμφάνιση, συνδυασμένη με τη ζεστασιά του ξύλου.

parky doornik 68842
krassen icon

Υψηλής αντοχής και ανθεκτικό στις γρατσουνιές

Ανθεκτικό στις γρατσουνιές
Τα δάπεδα Parky είναι εξαιρετικά υψηλής αντοχής. Το νεο μας Φινίρισμα τιτανίου έχει οκτώ ανθεκτικά στρώματα από βερνίκι. Αυτό κάνει το πάτωμά σας ανθεκτικό στις γρατσουνιές και έτοιμο για εντατική χρήση.

Υψηλή αντοχή
Το ξύλο μας με φινίρισμα τιτανίου σε συνδυασμό με πυρήνα απο ινοσανίδα υψηλής πυκνότητας (HDF), κάνει το δάπεδό σας πιο ανθεκτικό και πιο αδρανές στις διαστάσεις του από οποιοδήποτε άλλο παραδοσιακό συμπαγές μασίφ ή προγυαλισμένο ημιφασίφ ξύλινο δάπεδο. Χρησιμοποιήστε το Parky δίχως έγνοιες στα πιο δύσκολα μέρη του σπιτιού σας όπως η κουζίνα σας είτε σε επαγγελματικούς εμπορικούς χώρους με μεγάλη κίνηση όπως λόμπι ξενοδοχείων, γραφεία, καταστήματα λιανικής...

parky doornik 68949
waterproof icon

Επιφάνεια ανθεκτική στα υγρά

Οι σανίδες Parky έχουν ανθεκτική επιφάνεια στα υγρά. Ο συνδυασμός με το Πλήρες σύστημα Aqua Sealing, το οποίο προστατεύει τους αρμούς, σας δίνει δάπεδο ανθεκτικό στα υγρά για 12 ώρες. Αυτό καθιστά το πάτωμά σας "αλεξίσφαιρο" στους καθημερινούς λεκέδες και σταγόνες.

parky 2019 01 67806
krassen icon

Ταιριάζει τέλεια με την ενδοδαπέδια θέρμανση σας

Διαφορετικά είδη συστημάτων ενδοδαπέδιας θέρμανσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν με το Parky.

parky 2019 01 68083
waterproof icon

Δάπεδο για καλύτερη και πιο υγιεινή ποιότητα αέρα στους εσωτερικούς χώρους

Το πάτωμα Parky έχει φινίρισμα μόνο με βερνίκια τα οποία έχουν βάση το νερό, κόλλες χωρίς πτητικές οργανικές ενώσεις και βαφές χωρίς διαλύτες. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο: η ποιότητα του εσωτερικού αέρα βελτιώνεται με ενα ξύλινο πάτωμα Parky. Όλα τα ξύλινα πατώματα έχουν πιστοποίηση ποιότητας υγιεινής αέρα Α+ .

Ζήστε τις καλύτερες στιγμές σας σε ένα πραγματικό ξύλινο πάτωμα. Απομιμήσεις όπως το βινύλιο ή το laminate δεν μπορούν ποτέ να μιμηθούν τη ζεστασιά και τη μοναδικότητα του πραγματικού ξύλου. Δεν το βλέπεις απλά, το νιώθεις…

Βρείτε ένα σημείο πώλησης Parky στην περιοχή σας.

Αναζητηση
  1. en
  2. Πλεονεκτήματα