Συντήρηση

Διατηρήστε το παρκέ σας σε άριστη κατάσταση

 

Τα δάπεδα Parky από σκληρά ξύλα δεν είναι μόνο κομψά και αυθεντικά, απαιτούν επίσης πολύ λίγη συντήρηση λόγω του προστατευτικού στρώματος στην επάνω επιφάνεια. Αυτό κάνει το παρκέ σας εξαιρετικά δυνατό ενάντια στις γρατσουνιές και τη βρωμιά. Επιπλέον, κάθε σανίδα Parky έχει ανθεκτική επιφάνεια στα υγρά. Θέλετε το δικό σας φανταστικό ξύλινο πάτωμα να παραμείνει κομψό για πολλά χρόνια? Ακολουθήστε αυτές τις εύκολες συμβουλές από τους ειδικούς μας στο πάτωμα.

Η καλή αρχή είναι η μισή δουλειά

Αν και το Parky είναι το ισχυρότερο ξύλινο δάπεδο της αγοράς, δεν βλάπτει ποτέ να ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές για να εξασφαλίσετε μια μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για το αγαπημένο σας παρκέ Parky:

  • Τοποθετήστε τα προστατευτικά απο τσόχα κάτω από τις καρέκλες: όχι μόνο η καρέκλα σας θα γλιστράει ομαλά στο παρκέ σας, αλλά και χωρίς να δημιουργεί γρατσουνιές.
    Βεβαιωθείτε ότι οι καρέκλες γραφείου έχουν τροχούς για παρκέ και προστατευτικό πατάκι απο κάτω τους.
    Τοποθετήστε ένα χαλάκι πόρτας αν ερχόμενος απο εξω πατάς απευθείας σε ένα δάπεδο Parky. Είναι επίσης καλό να καθαρίζετε τις σόλες των υποδημάτων σας. Μικρές πέτρες στις σόλες σας μπορεί να προκαλέσουν γρατσουνιές.

Αφαιρέστε τη σκόνη και τη βρωμιά με ευκολία

Καθαρίζοντας το πάτωμά σας εβδομαδιαία, αποτρέπετε τη συσσώρευση σκόνης και βρωμιάς. Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα με ηλεκτρική σκούπα ή καθαριστικό πανί σκόνης. Σας αρέσει επίσης να σφουγγαρίζετε παρκέ? Μπορείτε, γιατί κάθε σανίδα Parky έχει επιφάνεια ανθεκτική στα υγρά.

Γνωρίζετε το καθαριστικό δαπέδου Parky Wood Floor Cleaner; Η ειδικά αναπτυγμένη φόρμουλα αφαιρεί τη βρωμιά και προστατεύει το ξύλο. Εσείς απλά αραιώστε το καθαριστικό με νερό. Εφαρμόστε το καθαριστικό με μια καλα στυμένη σφουγγαρίστρα. Ξεπλύνετε τη βρώμικη σφουγγαρίστρα και στύψτε την σε δεύτερο κουβά με καθαρό νερό. Σφουγγαρίστε ξανά με την καλά στυμένη καθαρή σφουγγαρίστρα. Μπορείτε να βρείτε το καθαριστικό δαπέδου Parky Wood Floor Cleaner στα σημεία πώλησης μας.

parky wood floor cleaner

Διορθώνετε γρήγορα μια γρατσουνιά ή τρύπα

Αν και τα δάπεδά μας από σκληρά ξύλα είναι εξαιρετικά ισχυρά και κατάλληλα για εντατική, εμπορική χρήση, ατυχήματα μπορούν πάντα συμβούν.

Γρατζουνιά; Μπορείτε να την επισκευάσετε γρήγορα με τα στυλό επιδιόρθωσης Parky (Repair Pens). Ανάλογα με το χρώμα του δαπέδου σας, υπάρχουν συσκευασίες που διατίθενται με ένα ή δύο στυλό. Μετά την επισκευή, η βρωμιά δεν μπορεί να διεισδύσει πλέον στην γρατσουνιά.

Τρύπα; Τα κιτ επισκευής Parky επαναφέρουν γρήγορα το πάτωμά σας κοντά στo αρχικό χρώμα και κατάσταση. Μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα για αυτό στο ιστολόγιό μας (Blog).

Ψάχνετε για τις οδηγίες;


 

Βρείτε ένα σημείο πώλησης Parky στην περιοχή σας.

Αναζητηση
  1. en
  2. Laying Parky Parquet
  3. Maintenance