Τοποθέτηση

Τοποθέτηση Parky: Πως να ξεκινήσετε

Η καλή αρχή είναι η μισή μάχη

Για κάθε δουλειά, η καλή προετοιμασία είναι το κλειδί. Με αυτές τις συμβουλές, θα είστε βέλτιστα προετοιμασμένοι να εγκαταστήσετε το Parky σας πάτωμα.
 • Ελέγξτε την επιπεδότητα της επιφάνειας και τοποθετήστε ένα υπόστρωμα για πλωτή τοποθέτηση και αντίστοιχη ανομοιομορφία.
 • Μεταφέρετε το δάπεδό σας στο χώρο που θα εγκασταθεί 24 ώρες νωρίτερα για να εγκλιματιστεί.
 • Αφαιρέστε τη σκόνη, τις πόρτες και παρέχετε αρκετή ποσότητα φωτισμού.
 • Παρέχετε τα σωστά και απαραίτητα υλικά, όπως το Κιτ εγκατάστασης Parky, πριόνι, κοπίδι, ταινία αλουμινίου και το σωστό υπόστρωμα.

Συμβουλή από τον ειδικό μας στο Parky: ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη ή μικρή είναι η δουλειά, οι επιγονατίδες είναι απαραίτητες.

foto installatie watervaste tape edit

Τοποθέτηση Παρκέ Κολλητά ή Πλωτά

Χάρη στο κούμπωμα που έχει κάθε σανίδα και το εύκολο σύστημα κλικ, μπορείτε πολύ εύκολα να εγκαταστήσετε το δάπεδο. Αν επιλέξετε το δημοφιλές PRO 06, απλά χτυπάτε κάθε σανίδα με ένα σφυρί. Εάν επιλέξετε μοντέλο με μακριά σανίδα ή μοτίβο ψαροκόκαλου, απλά σύρετε την μια σανίδα με την αλλη και πιέστε προς τα κάτω. Λοιπόν, ακουστε το κλικ και έτοιμο.

Δεδομένου ότι μπορείτε εύκολα να κουμπώσετε τα δάπεδα Parky, οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν μια πλωτή τοποθέτηση. Ωστόσο, είναι επίσης δυνατό να τα κολλήσετε. Απλώς βεβαιωθείτε πως θα χρησιμοποιήσετε τη σωστή κόλλα, και λάβετε συμβουλές από το σημείο πώλησης Parky.

foto installatie vloer verlengd edit

Ποιο υπόστρωμα να επιλέξω για το παρκέ μου;

Για να διατηρήσετε το παρκέ σας σε κορυφαία φόρμα και για περισσότερη άνεση, οφείλετε να τοποθετήσετε ένα υπόστρωμα. Τα υποστρώματα προστατεύουν απο την υγρασία, μπορούν να μειώνουν τον θόρυβο, να είναι θερμομονωτικά και βοηθούν στην επιπέδωση της ανομοιομορφίας στην πλωτή τοποθέτηση.

Μεμβράνη φραγμού υγρασίας - Parky Damp proof foil - (150 micron, 25m² /πακέτο)

 • Χρησιμοποιήστε την μεμβράνη φραγμού υγρασίας Parky (150 micron) για δάπεδα με ενσωματωμένη στρώση φελλού (Deluxe+ 06).
 • Χρησιμοποιήστε επίσης την αδιάβροχη ταινία μας για τέλεια προστασία απο την υγρασία.
 • Η μεμβράνη φραγμού υγρασίας είναι συμβατή με την ενδοδαπέδια θέρμανση.

 

Parky ondervloer dampfolie

Ηχομονωτικό υπόστρωμα - Parky Silent - (2 mm πάχος, 20m² /ρολό)

 • Αυτό το premium υπόστρωμα παρέχει μέγιστη ηχομόνωση και μειώνει τον ήχο βαδίσματος τουλάχιστον κατα 20 dB.
 • Διορθώνει μικρές ατέλειες στην ανισοσταθμία της επιφάνειας της υποδομής.
 • Διαθέτει ενσωματωμένο φράγμα υγρασίας. Χρησιμοποιήστε επίσης τη δική μας αδιάβροχη ταινία για τέλεια προστασία από την υγρασία.
 • Είναι συμβατό με την ενδοδαπέδια θέρμανση.
Parky Silent ondervloer

Basic Underlay - Parky Basic - (πάχος 2 mm, 20m² /ρολό)

 • Αυτό το οικονομικό και υψηλής ποιότητας υπόστρωμα παρέχει εναν αξιοπρεπή θόρυβο περπατήματος και μειώνει τον ήχο βαδίσματος κατα 19dB.
 • Διορθώνει μικρές ατέλειες στην ανισοσταθμία της επιφάνειας της υποδομής.
 • Διαθέτει ενσωματωμένο φράγμα υγρασίας. Χρησιμοποιήστε επίσης τη δική μας αδιάβροχη ταινία για τέλεια προστασία από την υγρασία.
 • Είναι συμβατό με την ενδοδαπέδια θέρμανση.
Parky Basic ondervloer

Παρκέ και ενδοδαπέδια θέρμανση, ταιριάζουν;

Είτε επιλέξετε ένα υγρό είτε ένα ξηρό σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης δαπέδου, και τα δύο μπορούν να συνδυαστούν με τα δάπεδα Parky. Ένα υγρό σύστημα σημαίνει πως οι σωλήνες θέρμανσης εισάγονται απευθείας στο τσιμεντοκονίαμα. Ενα ξηρό σύστημα σημαίνει ότι οι σωλήνες θέρμανσης τοποθετούνται σε ένα υπόστρωμα συνδεδεμένο σε πηγή ρεύματος. Και τα δύο συστήματα είναι συμβατά με τα δάπεδα Parky, αλλά είναι πολύ σημαντικό να συμβουλευτείτε έναν ειδικό πριν την τοποθέτηση ενδοδαπέδιας θέρμανσης στο παρκέ.

Βρείτε ένα σημείο πώλησης Parky στην περιοχή σας.

Αναζητηση
 1. en
 2. Laying Parky Parquet