Μεγέθη & Μοτίβα

Το μοτίβο που σου ταιριάζει

Το Parky σου προσφέρει άπειρους συνδυασμούς. Όποιο μοτίβο κι αν διαλέξετε, παραμένει διαχρονικό, από υπέρκομψες βίλες μέχρι αρχοντικά και όλα τα ενδιάμεσα. Τα διαφορετικά μήκη και πλάτη σανιδών, προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών: από ένα κλασικό δάπεδο με σανίδες έως ένα παραδοσιακό σχέδιο ψαροκόκκαλου. Ακόμη και ένα κομψό μοτίβο με διπλό ψαροκόκαλο είναι δυνατό.

Πλήρως προσαρμοσμένο

Το μέγεθος του δωματίου καθορίζει το μέγεθος των σανιδών σας. Για μικρότερα δωμάτια, επιλέξτε στενές, και κοντές σανίδες. Για μεγαλύτερους χώρους, οι πιο φαρδιές και μακρύτερες σανίδες είναι ο τρόπος που ταιριάζει. Η κατεύθυνση επηρεάζει επίσης το τελικό αποτέλεσμα. Αν απλώνετε τις σανίδες σας κατά μήκος, το δωμάτιό σας φαίνεται μεγαλύτερο. Θα σας δώσουμε πέντε πιθανά μεγέθη για να επιλέξετε. Μην ανησυχείτε αν σας φαίνεται δύσκολο να επιλέξετε και μη διστάσετε να ζητήσετε τη συμβουλή του ειδικού στα σημεία πώλησής μας.

Συστήματα με κλικ

Όλα τα δάπεδά μας είναι εξοπλισμένα με τα εύχρηστα συστήματα κουμπώματος Uniclic® ή Unifit X® , τα οποία κάνουν την εγκατάσταση όσο πιο εύκολη γίνεται. Με το Unifit X® (σύστημα κουμπώματος 3 τρόπων), μπορείτε να εξοικονομήσετε ακόμα και 30% στον χρόνο εγκατάστασης. Δηλαδή έχουν ολα τα πλεονεκτήματα ενός δαπέδου laminate με κλικ, αλλά με τη διαφορά πως νιώθεις τη ζεστασιά του πραγματικού ξύλου στα πόδια σου.

parky 2019 01 68231

Μεγέθη Σανιδών

Pro

1203 x 190 x 7.2 mm (Μήκος x Φάρδος x Πάχος)

Uniclic

Master

1506 x 166 x 10 mm (Μήκος x Φάρδος x Πάχος)

Unifit X

Deluxe+
(Με ενσωματωμένο φελλό)

1810 x 166 x 12 mm (Μήκος x Φάρδος x Πάχος)

Unifit X

Summit

2050 x 233 x 10 mm (Μήκος x Φάρδος x Πάχος)

Unifit X

Σανίδα για Σχέδιο Ψαροκόκκαλο

Swing

593 x 121 x 10 mm (Μήκος x Φάρδος x Πάχος)

Unifit X

Βρείτε ένα σημείο πώλησης Parky στην περιοχή σας.

Αναζητηση
  1. en
  2. Συλλογές Parky
  3. Μεγέθη & Μοτίβα