Έργα - Projects

Ως κατασκευαστής ακινήτων ή αρχιτέκτονας πραγματοποιείτε διάφορες κατασκευές και έργα εσωτερικών χώρων. Από νοσοκομεία, δημόσια κτίρια, καταστήματα, εστιατόρια μέχρι πολυκατοικίες, και κάθε σχέδιο ή κτίριο που σχεδιάζετε έχει διαφορετικό σκοπό και διαφορετικές απαιτήσεις.

Η Parky θέλει να σας βοηθά στη διαδικασία σκέψης σας. Για αυτόν τον λόγο προσαρμόζουμε τα δάπεδα Parky ειδικά για εσάς από 1000 m² και πάνω. Είμαστε πεπεισμένοι ότι σε κάθε έργο εσωτερικού χώρου ανακλάται o τρόπος ζωής και εργασίας των ανθρώπων και το ξύλο έχει θετική επιρροή σε αυτόν τον τρόπο ζωής. Γιατί είναι καλό να ζεις πάνω σε ξύλο.

Θέλετε προσωπική καθοδήγηση για το έργο σας; Ή θέλετε να ανακαλύψετε το Parky στον εκθεσιακό μας χώρο στην Αθήνα; Κλείστε ένα ραντεβού τώρα. Οι σύμβουλοι ξύλου μας είναι στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουν!

Το Parky με λίγα λόγια

Το Parky είναι ένα δάπεδο από καπλαμά κατάλληλο για εντατική χρήση (class 33). Αυτό το εξαιρετικά δυνατό πάτωμα

 • αποτελείται εξ ολοκλήρου από πραγματικό ξύλο
 • είναι ανθεκτικό στις γρατζουνιές
 • έχει επιφάνεια ανθεκτική στα υγρά

Είναι επίσης ένας βιώσιμο δάπεδο γιατί κάθε δέντρο που χρησιμοποιούμε προέρχεται από δάση με βιώσιμη διαχείριση.

Επιπλέον, το Parky είναι  100% Βέλγικο, κατάλληλο για ενδοδαπέδια θέρμανση, επισκευάσιμο μέσω του στυλού επισκευής και του επισκευαστικού κεριού, και εύκολο στην εγκατάσταση χάρη στα έξυπνα συστήματα κλικ.

Σχεδιάστε το δικό σας πάτωμα Parky

Το Parky είναι ενα απίστευτα ευέλικτο προϊόν το οποίο μπορείτε να διαφοροποιήσετε ατελείωτα. Από τον τύπο σανίδας, το μοτίβο, τα είδη ξύλου έως τα φινιρίσματα, με το Parky η φαντασία σας καλπάζει ελεύθερη. Μπορείτε να σχεδιάσετε το δικό σας πάτωμα από 1000 m² και άνω.

Ποια βήματα να κάνετε;

 • Επιλέξτε ένα κλασικό δάπεδο με σανίδες ή ενα παραδοσιακό σχέδιο ψαροκόκαλου
 • Καθορίστε το πάχος του επάνω στρώματος
 • Επιλέξτε από μια μεγάλη γκάμα διαστάσεων
 • Επιλέξτε έναν είδος ξύλου ή το αγαπημένο σας από τα 150 είδη ξύλου που κρατάει η Parky σε απόθεμα
 • Επιλέξτε το χρώμα, τη δομή, το επίπεδο γυαλάδας και τους αρμούς
 • Προσδιορίστε την κατηγορία χρήσης (class): από ελαφριά εμπορική έως εντατική εμπορική

Συνδυάστε τα χρώματα Parky με Cabbani και Shinnoki

Ακριβώς όπως το Cabbani και το Shinnoki, το Parky είναι ένα εμπορικό σήμα του  Decospan group . Η Decospan είναι πρότυπο αναφοράς για την ενσωμάτωση συνολικών λύσεων ξύλου σε εσωτερικούς χώρους. Είτε ψάχνετε για μια κατάλληλη επένδυση τοίχου, κάποιο ειδικό έπιπλο, ή λύση για επένδυση οροφής, οι Σύμβουλοι Ξύλου μας είναι εδώ για εσάς.

Τα Cabbani  είναι υψηλής ποιότητας ευρωπαϊκά δρύινα δάπεδα. Τι είναι μοναδικό σε αυτή τη μάρκα; Το σύστημα àla carte, σας επιτρέπει να σχεδιάσετε το πάτωμα των ονείρων σας. Μερικά χρώματα Parky είναι διαθέσιμα στις συλλογές Cabbani, κάτι που καθιστά εύκολο να συνδυάσετε και τις δύο επωνυμίες σε ένα έργο. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν μικρές παραλλαγές λόγω της διαφοράς στη δομή των προϊόντων.

Τα Shinnoki  είναι έτοιμα πάνελ καπλαμά που οι αρχιτέκτονες και οι διαχειριστές έργων μπορούν να ενσωματώσουν άμεσα στα έργα εσωτερικών χώρων. Τα πάνελ Shinnoki σας εξοικονομούν ταυτόχρονα χρόνο και χρήμα. Και το καλύτερο είναι ότι ορισμένα χρώματα αντιστοιχούν σε αυτά των Parky. Αυτό σας επιτρέπει να συνδυάσετε απρόσκοπτα το χρώμα του πατώματος σε τοίχους ή σε έπιπλα. Έχετε υπόψιν σας πως ενδέχεται να προκύψουν μικρές παραλλαγές λόγω της διαφοράς στη δομή των προϊόντων.

Καθοδήγηση έργου και επαγγελματικές συμβουλές

Μπορείτε να επιλέξετε για πολλούς λόγους την Parky. Η ευελιξία και επομένως οι δυνατότητες είναι σχεδόν ατελείωτες. Αυτό συμβαίνει γιατί μας αρέσει να ακούμε τις συγκεκριμένες ανάγκες σας, και είναι χαρά μας να σας βοηθήσουμε να κάνετε τις σωστές χρωματικές επιλογές.

Έχετε περισσότερες ερωτήσεις; θέλετε προσωπική υποστήριξη για το έργο σας; Ή θέλετε να ανακαλύψετε την Parky στους εκθεσιακούς μας χώρους ?

Κλείστε ένα ραντεβού τώρα . Οι σύμβουλοί μας για το ξύλο είναι εδώ για εσάς!

projectmarkt parky wood consultant

Βρείτε ένα σημείο πώλησης Parky στην περιοχή σας.

Αναζητηση
 1. en
 2. Επαγγελματίες
 3. Έργα - Projects